samedi 17 novembre 2012

Arbre de noël en jacquard et fait en crochet


J'adore les créations artisanales, apprendre de nouvelles techniques et j'ai un grand petit faible pour les motifs en jacquard ;)
Quelle merveille d'avoir trouvé des explications claires de comment crocheter en jacquard à Labores en red et découvrir le grand travail de recherche et les créations faites de Carol Ventura!

Je vous présente ma première création design propre en jacquard fait en crochet ou tapestry crochet: un arbre de Noël.
Je vais répéter sans doute! ;)
 
Em passionen les creacions artisanals i aprendre noves tècniques i tinc una gran debilitat pels motius fets en jacquard ;)
Quina maravella haver trobat les explicacions clares de com teixit jacquard a ganxet a Labores en red i descubrir el gran treball de recerca i creacions fetes de Carol Ventura! 
Us presento la meva primera creació i disseny en jacquard fet a ganxet o tapestry crochet: un arbre de Nadal.
Repetiré sens dubte ! ;)

Me apasionan las creaciones artesanales, aprender nuevas técnicas y tengo una gran debilidad por los motivos hechos en jacquard ;)
Qué maravilla cuando he encontrado explicaciones claras de como tejerlo en crochet en Labores en red y descubrir el gran trabajo de investigación y creaciones hechas por Carol Ventura!
Os presento mi primera creación y siseño propio en jacquard hecho con ganchillo o tapestry crochet: un árbol de Navidad.
Repetiré sin duda!

I love handmade crafts with history like jacquard ;)
What a marvellous find to learn how to do tapestry crochet reading Labores en red and discovering the great research and creations of Carol Ventura!
I present you my first creation and pattern in tapestry crochet: a Christmas tree.
I will repeat without no doubt! 

Merci/gràcies/gracias/ thanks to

8 commentaires:

lola a dit…

hola guapa
te quedo precioso el arbol, ya hay que ponerse las pilas para empezar con adornos y regalos
bessss

Cristina a dit…

Ja s'acosta Nadal!!!! Quin munt de preparatius....l'arbret és moníssim Sílvia!!!! Un petonet!!!

Júlia a dit…

És una monada! Què bé que t'han quedat!
Jo també estic super atabalada amb els regals i les decoracions de Nadal!
Un petonàs

Mª Reyes a dit…

Això de que s'acosta el Nadal, no ho tinc tan clar, jo! ja fa molts dies que a les botigues venen torrons, es veuen pessebres a les botigues, i estem a mitjans de novembre!!! cada vegada correm més, aviat s'ajuntarà el Nadal amb les festes de la Mare de Déu d'agost. A part de tot el rollo, l'arbre t'ha quedat molt bonic. Petons

El Olor de Cádiz a dit…

COMPI QUERIDA !!!! PERO QUE RE BIEN TE HA QUEDADO !!!! AY LAS MANITAS DE MI COMPI !!!!ME ENCANTA DE VERAS. MUCHOS BESITOS A LOS 2.

noa a dit…

Muy bonito el jacquar! Luce mucho.
Hoy con más detenimiento he estado paseando por tu blog y me tienes sorprendida con el montón de cosas que sabes hacer! No se te resiste nada! Los reciclajes me encantan, tienes mucha imaginación para transformar las cosas.
un beso.

pitavola a dit…

Doncs si ja arriva Nadal i ja em començo a posar de mal humor! detesto aquestes festes. Sort n'hi ha que si mes no m'alegro la vista amb coses tan maques com el teu arbre
Ptns

MCKINLEY a dit…

Això pinta a Nadal! Aquesta tecnica no la domino gens m´apunto les teves recomanacions! Bona setmana!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...