mercredi 27 janvier 2016

Collier et bracelet assortis d'un cordon multicouleur


Quelque soit la saison, les couleurs vifs m'appellent comme ça a été le cas de ce cordon multicouleur ;) Voilà l'ensemble crée de collier et bracelet. Comme vous voyez, le collier a aussi quelques perles en bois qui suivent les couleurs du cordon ;)
 
Sigui quina sigui l'estació, els colors vius em criden com ha estat el cas d'aquest cordó multicolor ;) I aquí teniu el conjunt creat de collaret i braçalet. Com veieu, el collaret té també perles de fusta que segueixen els colors del cordó ;)

Sea cual sea la estación, los colores vivos me atraen como fue el caso de este cordón multicolor ;) Aquí tenéis el conjunto creado de collar y brazalete. Como véis, el collar tiene también perlitas de madera que siguen los colores del cordón ;)

It never depends on the season. Colours and I we are always together ;) I found this lovely cord and I created this assorted necklace and bracelet ;)


4 commentaires:

Maite - vitoma a dit…

Original y muy chulo.
Bss.

pitavola a dit…

que primaveral, són una crida al bon temps? jaja
M¡agraden molt, jo també sóc de colors
Ptns

Mª Reyes a dit…

T'ha quedat molt bonic, i aquest any, com que hivern no sembla que en tindrem, ja el pots utilitzar con a collaret primaveral. Petons

lola a dit…

que versatil tres en uno y que colorido despide alegria
besss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...