jeudi 14 avril 2011

Collier perles en papier


Mon amie Chantal a voulu partager avec moi la technique d'enrouler des triangles pour faire des perles pour un collier parce qu'elle sait que j'adore créer et essayer de nouvelles techniques.
J'ai choisi comme matériel de départ un simple bout de papier d'une revue, une annonce d'une course populaire d'ici ;) , les couleurs me plaisaient... J'ai coupé des triangles (1cm jusqu'à 0,5 cm), je les ai enroulés avec un petit bout de colle, du vernis et ça y est à créer le collier. J'ai donné une petite touche sympathique au collier en y ajoutant un petit cœur jaune au fermoir.

La meva amiga Chantal ha volgut compartir amb mi la tècnica d'enrotllar triangles per fer perles per a un collaret perquè sap que m'encanta crear i provar noves tècniques.
He triat com a material de partida un tros de paper d'una revista, un anunci d'una marxa popular d'aquí ;), els colors m'agradaven...He tallat els trianges (1cm-0,5 cm), els he enrotllat amb una punta de cola, els he vernissat i cap a crear el collaret. He donat un petit toc simpàtic al collaret afegint-hi a la tanca un cor petitó de color groc.



4 commentaires:

Chantal a dit…

grààààààààcies, t'ha quedat molt bé. Ja veig que has fet servir la tècnica dels triangles, molt xulo.

Sylvie Créative - Créations Ma Déco Maison a dit…

Vet aquí un collaret fet i enriquit de consells d'una bona amiga. Havia de quedar per força xulísssim ;) M'alegra que t'agradi Ptns

pitavola a dit…

Nenes xulo, xulo! visca el reciclatge. Aquesta idea l'agafo ya! merci

Sylvie Créative - Créations Ma Déco Maison a dit…

;) jeje Resulta si, si un trosset de res de paper de bònics colors i cinta per a combinar-hi. Ja m'ensenyaràs Pitavola! Ptns

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...