dimanche 25 janvier 2015

Collage gentil coquelicot







Trois fois rien et tellement beau ce collage à coquelicots ;) J'ai pris la boîte d'un parfum que vous connaissez bien et je l'ai découpé pour pouvoir former ce tableau déco. À ce fin, j'ai pris un papier déco pour les murs bon un petit spécimen et les fausses briques m'ont servi à créer de jolis vases pour les fleurs. Enfin, il fallait ajouter du vert et j'ai pris un peu de laine ;) Et avec le reste des marque-pages de la ville de Banyoles  ;)

Fàcilment tot reciclant he pogut crear aquest collage tan maco que veiu de roselles, quiquiriquics ;) He agafat la caixa de cartró d'un perfum que ben coneixeu i l'he retallada per formar aquest quadre decoratiu, sembla talment una rajola. Per això, he agafat la mostra d'un paper de paret imitant rajols i ha estat ideal per a fer els gerros. I finalment, calia verd i hi afegit una mica de llana ;) I amb la resta punts de llibres de Banyoles ;)

De manera fácil reciclando la caja de cartón de un perfume que conocéis bien he podido crear este collage que véis tan bonito con amapolas rojas ;) Para ello nada mejor que una muestra de papel de pared imitación ladrillos para crear los jarrones y un poco de lana para aportar más verde al tallo ;) Y con el resto punto de lectura de Banyoles ;)

I kept the box of a parfum you know well and I decided to create a nice decoration and some booknotes of Banyoles ;)


3 commentaires:

lola a dit…

BONITO TRABAJO, ERES UNA MAESTRA DEL RECICLAJE
BESSS

Mª Reyes a dit…

El redultat és preciós, m'encanta. Petons

pitavola a dit…

un resultat meravellós, tens unes idees genials
Ptns

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...