vendredi 29 août 2014

Boîte décorée avec deux beaux sacs en papier

Décoration d'une boîte en carton

Lorsque vous retrouvez une boîte en carton gardée parce que vous en aimiez la forme, c'est le bon moment de la décorer ;) J'ai une bonne astuce: la décorer avec deux sacs en papier avec des imprimés en fleurs merveilleuz et du ruban adhésif marron de bricolage. J'ai adoré utiliser le ruban de bricolage, il ne colle pas très fort donc il vous permet de le replacer vite fait si vous voulez faire des modifications lors du montage ;) Je vous recommande de l'utiliser ;)

Quan torneu a trobar la capsa de cartró que vau guardar per la forma maca que tenia, vol dir que ha arribat el moment de decorar-la ;) Tinc bon truc: decorar-la amb bosses de paper que tingueu amb dibuixos florejats i amb cinta aillant adhesiva marró de bricolatge. M'ha encantat utilitzar la cinta aillant de bricolatge perquè no enganxava molt fort i m'ha permès recolocar-la quan he volgut fer alguna modificació amb les línies ;) Us la recomano ;)

Cuando volvéis a encontrar aquella cajita de cartón que guardastéis por su bonita forma, os decís es hora de decorarla ;) Tengo un buen truco: decorarla con las bolsas de papel de colores o flores y con cinta aislante adhesiva marrón de bricolaje. Me ha gustado mucho utilizar la cinta aislante pues permite hacer retoques al no pegar en exceso enseguida ;) Os la recomiendo ;)

Before chocolate now a new beautiful card box to decorate the home ;) 


Plus d'idées avec des boîtes/més idees amb caixes/más ideas con cajas/more ideas with boxes:


http://madecomaison.blogspot.com.es/2011/07/boite-en-carton-decoupage-peinture.html


http://madecomaison.blogspot.com.es/2012/11/boite-couture-en-decoupage.html

 

6 commentaires:

pitavola a dit…

Reina! no has deixat cap capsa en estat original! jaja. Super xules la primera m'encanta el que no tinc clar es quina cinta aïllant utilitzes perqué la que jo cònec enganxa i molt
Ptns

Mª Reyes a dit…

Un día t'he de fer la corona i el diploma de "La Reina del Reciclatge Creatiu" Perfecte. Petons

recicloloquepuedo a dit…

Aunque lo intentara una y mil veces no me quedarían tan bonitas como las tuyas.

Kitty Selios a dit…

Hermoso reciclaje...me encanta el resultado.
Bss. amiga.

lola a dit…

que buena es la idea te la voy a copiar te aviso
Besss

Patricia a dit…

¡Qué buen truco!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...